Over Ons

Hier kunt u details over uw bedrijf delen, zoals de geschiedenis van uw bedrijf, de mensen en de visie voor de toekomst. Dit is een flexibele pagina waar u koppen, tekst, afbeeldingen en video’s kunt toevoegen. Voor het gemak een stukje over Clearpoint Digital:

Wij zijn Clearpoint Digital. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt besloot Nicholas Headford zijn kwaliteiten om te zetten in directe verdiensten door het opzetten van een eigen bedrijf. Clearpoint Digital is als naam gekozen, omdat we merken dat transparantie iets is wat vaak mist in de wereld van Webdesign. Vaak zie je enkel wat een bedrijf kan en kan je vervolgens een quote aanvragen. Vaak zijn deze quotes vervolgens torenhoog en heb je veel tijd en energie (het uitleggen van je wensen kost immers tijd en zoals ze zeggen: “Tijd is geld” en je hebt vast andere dingen te doen waar je jouw tijd voor kunt gebruiken) ergens ingestopt voor niets. Misschien dat je na het benaderen van vele bedrijven eindelijk iets tegenkomt waarvan je denkt, we zijn al zo lang bezig, laten we het maar gewoon doen om van het zoeken af te zijn.

Wij geloven dat dit beter kan door het geven van een helder overzicht van de de diensten die we bieden met een volledig transparant prijsoverzicht erbij. Op deze manier weet je direct wat het kost en zal je blij verrast zijn. We bouwen zelf onze templates die gemakkelijk te bewerken zijn tot in de mooiste creaties. Dit kan kan je dus als website eigenaar gemakkelijk zelf en hiermee bespaar je op onnodig hoge onderhoudskosten. Uiteraard helpen we je graag, mocht je hier gewoonweg zelf geen zin in hebben. Bij ons stel je zelf je eigen pakket samen. We bieden diverse zaken om jouw bedrijf goed weg te zetten in de markt. Hierbij kan je denk aan: Website, Hosting, Logo, Huisstijl, Social Media, Content (ofwel de tekst voor je website), Advertenties/ advertentiecampagnes en Vacaturehulp / vacaturecampagnes.  Uiteraard krijg je onsite SEO en een responsive webdesign voor laptop, tablet en mobiel (Dat wil zeggen dat de website overal goed werkt en mooi wordt weergegeven ongeacht het device wat je gebruikt).