Nieuwbouw

In samenwerking met architecten hebben onze vakmensen de mooiste projecten opgeleverd. Woningen en gebouwen die aansluiten bij wensen van hun nieuwe bewoners en gebruikers. Wilt u energieneutraal bouwen? Of bouwen met bijzondere materialen? Wij zetten uw ideeën en wensen om in een concreet plan. Wij verzorgen het complete bouwproces van ontwerp tot uitvoering. Naar wens werken we samen met een eigen of met een door u gekozen architect. Zelf ontwerpen? We denken graag mee en ondersteunen waar nodig. We bespreken graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden. U heeft de regie in de uitwerking van de plannen. En wij mogen vervolgens uw gedroomd project realiseren. En daar gaan we voor de volle 100% voor! Benieuwd hoe wij dat doen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Overigens kunnen niet alleen particulieren, maar ook ontwikkelaars profiteren van de korte en heldere lijnen bij Aannemersbedrijf Clearpoint Digital. Doordat het complete bouwproces ‘uit eigen keuken’ komt, kunnen we efficiënt werken aan een prachtig resultaat.

Hier kunt u meer in detail over een van uw diensten schrijven. U kunt op deze pagina ook foto’s en video’s toevoegen. Kiest u voor het Plus- of Premium-pakket, dan kunt u ook projecten koppelen aan uw servicepagina’s.